Джерело: unian.ua

Відома українська продюсерка Ірина Горова не приховувала своє особисте життя і завжди ділилися його подробицями. Так і цього разу, коли зірка зізналася, що вийшла заміж у 16 років, і пояснила, чому вирішила стати дружиною у ранньому віці.

Як відомо, першим чоловіком Горової був музикант Юрій Горовий, більш відомий як UGO. На момент одруження з Іриною він був власником ресторану “Вечірній Київ” у центрі столиці.

Продюсерка пояснила, що вийшла заміж не через вагітність, кохання в парі, звичайно, було, однак все більше було “по приколу”. Горова зізнається, що їй подобався сам статус заміжньою і вона часто хизувалася перед однолітками цим. Знаменитість розповіла, що весілля з Юрієм вони зіграли на четвертий місяць після знайомства.  

“У 16 заміж вийшла. Не по вагітності, просто по-прикольчику. Уяви, мені 16, я вступила до університету, почала навчатися і приходжу з обручкою, щоб всі бачили. Це був дуже класний прикол. Це був 1994 рік. Познайомилися ми влітку, а розписалися в листопаді. Чотири місяці ми були знайомі”, – розповіла Горова.

При цьому завагітніла Ірина лише через три роки подружнього життя, у 19 років. Проте зірка визнає, що не ставилася до доньки серйозно. Вона могла часто залишити Наталію охоронцю ресторану, яким володів чоловік, щоб відпочити з друзями. Продюсерка пояснює це своїм молодим віком.

“Коли я вперше народила, мені було 19, я жила в центрі Києва і думаю: “Ну всюди тусич, як сидіти оце з дитиною вдома”. Тому, коли я виходила на вулицю, я віддавала дитину охоронцю, який працював в кафе. Я думала: “Дитина спить у візочку, ну чого мені стояти поряд? Я піду”. Трошки була з підлітковим ставленням”, – поділилася Горова.

До слова, зараз Наталії 26 років і вона живе за кордоном. Ірина у чудових стосунках з донькою. Також продюсерка виховує 15-річного сина Андрія, який народився у її другому шлюбі з репером Потапом.

Нагадаємо, раніше Ірина Горова розповіла про спілкування Потапа з їхнім сином та його методи виховання.