Джерело: unian.ua

Популярна українська співачка Lida Lee, справжнє ім’я якої Лідія Скорубська, останні місяці переживала складний період. На тлі чуток про алкозалежність артистку зрадили друзі, вона повністю зникла з інфопростору і була в пошуках себе. Виконавиця зізналася, що у важкий момент головною підтримкою для неї став шоумен та військовий Даніель Салем.

Нині у житті співачки розпочалася нова сторінка. Вона повернулася до творчості і навіть встигла випустити новий трек “Сама”. Lida Lee змінила імідж. Вона відмовилася від звичного каре і зробила коротку стрижку. За її словами, пережити складнощі їй допоміг Салем, який, до речі, знявся в її кліпі.

Зірка висловила вдячність шоумену і вказала, що він сильно повпливав на неї:

У кожного в житті має бути людина, яка тебе підтримає… Вчасно. Щоб була та перша людина, яка скаже: “Ти зможеш!” Даніель став тим, хто підтримав одним із перших.

Шанувальники знаменитості одразу почали приписувати їй роман з Даніелем. Річ у тім, що минулого року прихильники запідозрили, що між зірками не просто дружба. Однак тоді Лідія відкидала усі припущення. Проте після пристрасного кліпу та допису артистки їм знову приписують стосунки. Сама співачка це поки що ніяк не коментує.

Що відомо про Lida Lee

Свій творчий шлях Скорубська починала з виступів у складі колективу Chica-Band, а також вона була бек-вокалісткою Дмитра Монатіка. Lida Lee двічі брала участь у проєкті “Голос країни”, “Танці з зірками”, “Х-фактор”. У 2020 році артистка розпочала сольну кар’єру і її продюсером став Монатік. Серед її найвідоміших пісень “Прокидайся”, “На межі”, “Рояль”.

Нагадаємо, раніше Lida Lee розповіла про свій стан на тлі чуток про алкозалежність.