Джерело: unian.ua

На початку серпня у Києві очікується підвищення температури до спеки, а потім прийде короткочасне, але різке похолодання. Про це попередила відома синоптикиня Наталка Діденко.

За її даними, 1 та 2 серпня у столиці буде сухо, сонячно та помірна спека, +28…+29, часом до +30 градусів.

“У суботу, 3-го серпня, очікується короткочасне похолодання до +22 градусів та ще й з дощем”, – повідомила експертка з погоди.

Але вже у неділю, за даними Наталки Діденко, у Києві потеплішає, а небо проясниться. 

Погода в Україні – прогноз 

В Україні серпень почнеться комфортною погодою, каже Наталка Діденко.  Вночі буде +12…+18 градусів, а вдень у більшості областей стовпчики термометрів покажуть +26…+30 градусів.

“Повсюди буде сухо та переважно сонячно. Пʼятниця суттєво не зміниться”, – прогнозує синоптикиня.

У суботу в Україні побільшає дощів, основна порція яких припаде на захід, північ, трохи на центр та, ймовірно, на Одещину. Температура повітря 3-го серпня знизиться повсюдно, окрім півдня та південного сходу.

В Україну йдуть дощі та сильні зливи – що відомо

Про те, що з 3 серпня в Україні задощить, каже й синоптик Ігор Кібальчич.  У цей день на заході, а також місцями у центральних областях очікуються дощі з грозами, в окремих пунктах можливі сильні зливи та шквали 15-20 м/с. На півдні посилиться вітер. Наступного дня, 4 серпня, нестійка погода з короткочасними дощами очікується вже у більшості областей України