Джерело: unian.ua

На вихідних спеки в Києві не буде / фото УНІАН

У суботу, 6 липня, кияни зможуть відпочити від спеки. У столиці очікується тепла та суха погода, яка триватиме і 7 липня. А вже з початком нового тижня температура в Києві підвищиться – повернеться 30-градусна спека. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Уранці в столиці очікується +20°, сьогодні вдень повітря прогріється до +25°, ввечері буде +22°. Очікується ясна і безхмарна погода, без опадів.

Вітер буде переважно північно-східний, 5-10 м/с. Атмосферний тиск стабільний, але знижений, 750 міліметрів ртутного стовпа.

Погода 6 липня – прогноз по Україні

У суботу, 6 липня, українці зможуть трохи відпочити від сильної спеки – у більшості регіонів температура буде досить комфортною. Лише на південному сході місцями стовпчики термометрів піднімуться до +30…+33 градусів. Дощів в Україні не передбачається. Про це повідомляє Погода УНІАН.

На заході України сьогодні прогнозується суха погода з невеликою хмарністю. Температура підніметься, але спеки не буде. Термометри покажуть +25…+27 градусів, в Івано-Франківській області очікується до +28 градусів, а в Закарпатській області повітря прогріється до +29 градусів.

На півночі України також буде сухо і сонячно. Температура становитиме близько +25 градусів, а в Сумській області – до +27 градусів.

Схід України зустріне ясну і безхмарну погоду з температурою від +28 до +33 градусів.

У центральних областях України 6 липня очікується мінлива хмарність. У районі Вінниці та Полтави термометри покажуть +26 градусів, у Черкаській та Кіровоградській областях – +27…+28 градусів, а в Дніпропетровській області повітря прогріється до +29 градусів.

На півдні України буде ясно і безхмарно, з температурами від +29 до +32 градусів.