Джерело: unian.ua

Середина літа – прекрасний період для оновлення стилю. Обрати вдалий день для нової зачіски допоможе місячний календар стрижок на липень 2024. Здоров’я і стан волосся залежить від фази місяця. Деякі дні вважаються більш вдалими для походу в перукарню, ніж інші.

Коли не можна стригти волосся в липні

Деякі дні липня вважаються дуже невдалими для зміни стилю. Йти в перукарню не рекомендується в такі дати:

  • 5 липня – Місяць перебуватиме в знаку Рака, який робить волосся хворобливим, неслухняним і вразливим до змін. Для укладання день невдалий, а стрижка негативно вплине на самооцінку.
  • 6 липня – стрижка цього дня зашкодить корінню і зробить волосся ламким. Не варто зафарбовувати сивину й освітлювати локони.
  • 15 липня – під впливом знака Скорпіона волосся стане слабким і вразливим до змін. Однозначно не варто в цей день допускати хімічного і теплового впливу, а також фарбуватися ненатуральними барвниками.
  • 24 липня – знак Риби робить шкіру голови сухою і схильною до появи лупи. Рекомендується утриматися від стрижки, хімічної завивки, фарбування і мелірування – все це призведе до лущення шкіри і роздвоєння кінчиків.
  • 26 липня – волосся стане тоншим і почне сильніше випадати, якщо його підстригти. Укладку проводити не варто – вона не протримається довго. Однак можна зробити оздоровчі процедури.
  • 31 липня – якщо підстригти волосся, то воно відростатиме швидше, але водночас стане неслухняним і зовсім не триматиме форму. Невдалий день для фарбування – новий колір вийде не таким, як ви очікуєте.

Також місячний календар стрижок не рекомендує змінювати стрижку по п’ятницях, оскільки результат вийде непередбачуваним.

Коли краще стригти волосся в липні 2024 року

Вдалими для зміни стилю вважаються такі дати:

  • 3 липня – стрижка підвищить самооцінку і додасть упевненості в собі, а фарбування в кардинально новий колір надихне. Вдалий день для експериментів і сміливих ідей.
  • 7-9 липня – під впливом знаку Зодіаку Лева всі процедури з волоссям пройдуть ідеально. Можна сміливо фарбувати, стригти, завивати і випрямляти волосся. Хороші дати для завивки – кучері вийдуть акуратними і пружними.
  • 10-11 липня – дні пройдуть під знаком Діви. У цей період волосся швидше відростає, довго тримає укладку і завивку, легко і рівномірно фарбується. Стрижка оздоровить і зміцнить шевелюру. Дуже вдало пройде освітлення і зафарбовування сивини.
  • 16 липня – гарний день, щоб підстригти слабке, тонке, рідке волосся з посіченими кінчиками. Після стрижки воно помітно оздоровиться. Вдалий день і для оздоровчих процедур – вони будуть удвічі кориснішими. Фарбувати волосся можна, але тільки в близький до справжнього колір.
  • 19-20 липня – дуже гарні дні для будь-якого фарбування, навіть найскладнішого. Новий колір буде соковитим і довго протримається, а сивина рівномірно зафарбується. Хімічні процедури зашкодять менше, ніж зазвичай.
  • 29 липня – під впливом знака Тельця волосся стане слухняним і податливим. Це найкращий день місяця, щоб змінити зачіску. Будь-які процедури пройдуть вдало й обов’язково порадують. У чоловіків – гарний день для догляду за вусами та бородою.

Також хороші дні, коли стригтися в липні 2024, це всі вівторки – нова зачіска точно порадує.