Джерело: unian.ua

Сили оборони України відбили у російських військ позиції поблизу Тернів у Донецькій області. Про це повідомили в 12-й бригаді спеціального призначення “Азов”, опублікувавши відео ліквідації окупанта на підступах.

“Відео зі щойно відбитих позицій поблизу Тернів. Російські військові штурмують втрачені окопи, діючи хаотично і без жодного плану”, – йдеться у підписі до відео.

Зазначається, що від початку року противник безперервно атакував позиції Сил оборони поблизу Тернів. Ситуація на напрямку була загрозливою: окупанти не шкодували ні особового складу, ні техніки, щоб захопити селище, зазначили в бригаді.

“У результаті успішної операції, проведеної 12-ю бригадою спеціального призначення “Азов”, 95-ю окремою десантно-штурмовою бригадою та суміжними підрозділами, Сили оборони відкинули ворога від Тернів і Ямполівки та закріпилися на звільнених позиціях. Частини окупантів зазнали важких втрат. Техніка знищувалася десятками, особовий склад сотнями”. – повідомили в “Азові”.

Війна в Україні – відео з передової

“Азов” показав відео з передової

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ просунулися у Вовчанську, повернувши втрачені позиції.

Як йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), просування українців підтвердив командир безпілотного батальйону, що діє на Харківському напрямку. Військовий заявив, що ситуація на півночі Харківської області стабілізувалася, а російські війська не досягли жодного значного прогресу з 12 червня.