Джерело: unian.ua

Вночі 20 червня російські окупаційні війська вчергове атакують Україну ракетами з Ту-95МС. Про пуски повідомили в Повітряних силах ЗСУ.

“Ракетна небезпека у східних областях, через загрозу пусків крилатих ракет з літаків Ту-95МС! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги! Прямуйте в укриття!” – йдеться у повідомленні.

Новина оновлюється…

Оновлено 01:54: У Києві та низці областей оголосили повітряну тривогу. У Повітряних силах повідомили про ракетну небезпеку в областях, де оголошено тривогу.

Варто зазначити, що в українському повітряному просторі також фіксуються ударні дрони. Станом на цю хвилину карта тривог виглядає так:

Атаки РФ по Україні

Ввечері 19 червня було зафіксовано активність російських стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Повідомлялося про зліт чотирьох бортів з аеродрому “Оленья” в Мурманській області РФ. 

Варто зазначити, що ніч проти 19 червня також була неспокійною. Російські загарбники вчергове атакували Україну ударними дронами типу Shahed. Вибухи лунали, зокрема на Львівщині. 

Українські захисники збили в небі над областю 5 з 5 “шахедів”. Проте були зафіксовані руйнування. Повідомлялося також про постраждалого.