Джерело: unian.ua

Поточний тиждень на Київщині буде переважно сонячним та сухим, однак в середині тижня очікуються грозові дощі та деяке похолодання. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру.

Так, за даними синоптиків, поле підвищеного тиску забезпечить невелику хмарність у більшість часу та гарний прогрів приземного шару повітря. В середу навіть очікується до +30.

“Але в ніч на четвер очікуємо на проходження атмосферного фронту з північного заходу, який додасть трохи грозових дощів та дещо знизить температурний фон”, – кажуть синоптики. За прогнгозом, це похолодання буде короткочасним.

Погода у Києві – прогноз синоптика

Найближчими днями у Києві переважатиме суха погода. Опади у столиці очікуються тільки 20 чревня. Про це в коментарі Погода УНІАН розповіла синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха.

За її даними, найспекотнішим днем тижня буде середа, 19 червня, коли температура підвищиться до +29°…+31°. Наступного ж дня, 20 числа, атмосферний фронт принесе короткочасний дощ та грозу, а температура при цьому знизиться до комфортних +22°…+24°. 

Надалі, 21 та 22 числа, опадів у столиці вже не очікується, а температура почне поступово підвищуватись.