Джерело: unian.ua

Київ 12 червня накрила потужна злива, внаслідок якої частина вулиць виявилася підтопленою.

Вода почала заливатися також і в деякі багатоповерхівки. У соцмережах почали публікувати відео негоди. Зокрема, користувачі повідомляють про потоп на вулицях Вацвала Гавела та Василенка, а також у районі Індустріального мосту.

Через негоду на Київщині почалися аварійні відключення.

“Унаслідок грози з сильним дощем і вітром до 25 мс на ранок 12 червня знеструмлено 36 ліній і 611 трансформаторних підстанцій. Грозовий фронт зачепив усі регіони Київщини”, – повідомили в ДТЕК.

Як повідомляється, сильний вітер із дощем ускладнюють роботи, що може спровокувати нові аварії в мережах.

Київ залила потужна злива

У Києві оголосили підвищений рівень небезпеки – подробиці

На сьогодні, 12 червня, у Києві та Київській області оголосили І рівень небезпеки через негоду. За даними синоптиків, сьогодні у столиці очікуються грози та значні дощі.

Негода в Україні

Нагадаємо, напередодні сильні дощі пройшли і в Чернігівській області. У Чернігові окремі вулиці міста перетворилися на суцільні потоки води. Унаслідок негоди в обласному центрі падали дерева та стовпи, стихія також пошкодила кілька автомобілів.

Від негоди постраждала і Закарпатська область. Так через інтенсивні опади підтопило кілька десятків домогосподарств, а на автодорогу Львів-Самбір-Ужгород зійшов селевий потік.