Джерело: unian.ua

У Києві та Київській області 10 червня очікується погіршення погоди. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Український гідрометцентр.

“10 червня гроза, місцями град та шквали 15-20 м/с. І рівень небезпечності, жовтий”, – йдеться у повідомленні синоптиків.

За їх даними, сьогодні на Київщині буде мінлива хмарність. Очікуються короткочасні дощі, грози, вдень місцями по області град та шквали 15-20 м/с

Вітер буде переважно південний, 7-12 м/с. Температура по області +25°…+30°, а у Києві стовпчики термометрів покажуть +26°…+28°.

Погода 10 червня – штормове попередження оголосили й по Україні

На 10 червня підвищений рівень небезпечності оголошено у більшості областей України. За даними синоптиків, сьогодні очікуються грози, місцями град та шквали 15-20 м/с. Негода омине лише східні та південно-східні області. 

Негода в Україні – прогноз на 10 червня

За даними синоптика Наталки Діденко, сьогодні короткочасні дощі, грози, шквальний вітер та град загрожують північним регіонам, Черкащині, Вінниччині та Одещині. А в західних областях, за її словами, будуть сильні зливи, грози, град, шквали. Водночас на півдні очікується спека від +30 до +34 градусів.

“Погода буде нестійка, стрибуча, яскрава – візьміть парасолі… Сонця вистачатиме, бо такий характер погоди відзначається мінливістю – сонце-дощ, дощ-сонце”, – розказала Наталка Діденко.