Джерело: ukrinform.ua
На час проведення перевірки керівника навчально-реабілітаційного закладу у Львівській області, якого вихованці звинуватили в насильстві, відсторонили від роботи.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Щодо заяви уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця про те, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за заявами вихованок навчально-реабілітаційного закладу у Львівській області через можливе насильство, яке скоював над ними директор. На місце виїхали правоохоронці та фахівці профільного департаменту Львівської ОДА. Львівська ОВА повністю сприяє розслідуванню», – написав начальник ОВА.

За словами Козицького, він тримає ситуацію на особистому контролі. Наголошується, що на час проведення перевірки керівника закладу відсторонили від роботи.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за заявами вихованців навчально-реабілітаційного закладу у Львівській області про насильство, яке імовірно скоював директор.

За словами уповноваженого Верховної Ради з прав людини Дмитра Лубінця, він отримав відомості щодо можливого здійснення фізичного, психологічного та сексуального насильства щодо дітей директором навчально-реабілітаційного закладу на Львівщині.