Джерело: unian.ua

Спекотна погода у Києві триватиме ще кілька днів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила відома синоптикиня Наталка Діденко.

За її прогнозом, 31 серпня та 1 вересня у столиці буде ще дуже тепло та навіть спекотно – стовпчики термометрів підійматимуться до +30…+32 градусів. Однак вже можна спрогнозувати, коли у Києві нарешті стане свіжіше.

“Відчутніше зниження температури повітря – з 3-го вересня”, – повідомила Наталка Діденко й опублікувала діаграму, згідно якої, 3 вересня у столиці вже буде близько +22…+24 градусів.

Погода 31 серпня – прогноз

В останній день латі в Україні очікується мінлива хмарність. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Без опадів, лише у південній частині місцями пройде короткочасний дощ, гроза.

Вітер буде північно-східний з переходом на Лівобережжі на південно-східний, 5-10 м/с. Вдень на півдні та сході країни окремі пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Температура вдень у більшості обалстей буде в межах +26°…+31°, у східних, Дніпропетровській, Полтавській та Сумській областях повітря прогріється до +34°.

На Киїівщині сьогодні також буде мінлива хмарність й без опадів. Вітер очікується північно-східний, 5-10 м/с. Температура по області становитиме +26°…+31°, а у Києві термометри зупиняться на відмітці близько +30°.