Кияни, які бачили, як обірвалася канатна дорога через річку Дніпро розповіли деталі інциденту. За словами одного з них, впавши у воду, дівчина навіть не проявляла ніяких ознак життя.

Про це очевидці розповіли у коментарі для Новини.LIVE у неділю, 21 липня.

https://t.me/novynylive/113122

Аварія на атракціоні в Києві

Очевидець каже, що у дівчини не було страховки та екіпірування.

“Якби вона мала страховку, можна було б легко відстібнути і врятувати”, — зазначив він.

Рибалка каже, що у воду ніхто не стрибнув рятувати дівчину. За його словами, він бачив лише те, як на воді з’являються круги від падіння. Потерпіла не кричала та не подавала ніяких ознак життя. 

https://t.me/novynylive/113123

“Я не бачив, як дівчина впала, але під час риболовлі почув дуже сильний сплеск води. Спочатку я подумав, що обірвалась тарзанка на мосту, але виявилося, що канатна дорога обірвалась. Люди почали витягувати трос на набережну, але там нікого вже не було”, — наголосив рибалка.

Нагадаємо, 21 липня у Києві обірвався трос на атракціоні-спуску над Дніпром. Місцеві одразу повідомили, що на тросі перебувала людина, яка впала в річку.

Внаслідок цього ускладнився рух на Набережному шосе. Водіїв просять врахувати цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки.

У КМДА заявили, що наразі рятувальники намагаються віднайти дівчину. До рятувальної операції залучені спеціальна техніка та катери з водолазами.

Джерело: kyiv.novyny.live