Де відпочити в Києві: концерти, прем’єри в кінотеатрах, виставки.

У червні 2024 року буде чимало подій, як і цими вихідними. Щоб дізнатися про це більше, пропонуємо прочитати цю статтю. У ній ми розповімо, як спланувати своє дозвілля на ці вихідні в столиці заздалегідь. Також ми пропонуємо вивчити афішу заходів, за допомогою якої ви зможете вирішити, куди піти в Києві і що подивитися в Києві 22-23 червня. 

Цими вихідними 22-23 червня афіша заходів у Києві багата на розваги, вистави, концерти та виставки. Тому ми поспішаємо піднести вам останні новини Києва і показати, де відпочити в столиці з друзями або сім’єю на вихідних 22-23 червня 2024 року.

Кіноафіша на вихідні 22-23 червня 2024 року

Цими вихідними в кінотеатрах України покажуть п’ять прем’єр. Серед них є драма, кримінал, фестиваль іспанського кіно, фантастика та фільм жахів. 

Список прем’єр, які покажуть у кінотеатрах Києва 22-23 червня:

  • Бабуся з міста
  • Байкери
  • Лінія іспанського кіно – 2024
  • Марс-експрес
  • Екзорцизм

Як провести вихідні в Києві:

Афіша заходів на 22-23 червня в Києві

Двоє на гойдалках

Коли: 22 червня, 17:00. 
Адреса: Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. “Театральна”).

Афіша на вихідні

Погані дороги

Коли: 22 червня, 18:00. 
Адреса: Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра, пр-т Броварський, 25. 

У Театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра відбудеться вистава “Погані дороги” в Києві за п’єсою Наталії Ворожбит. Авторка написала її, коли працювала над сценарієм фільму “Кіборги”. Однак у війні є місце не лише героям і міфотворчості. Набагато більше в ній самого життя, де вже немає межі між добром і злом. Проте є реальні люди, понівечені долі та поламані стосунки, які завжди нестимуть на собі важке відображення навіть на мирній землі, навіть коли все буде добре.

Афіша на вихідні

Стріп спектакль «ПОВІЯ»

Коли: 22 червня, 18:00. 
Адреса: Центр Культури та Мистецтв НАУ, м. Київ, пр-т Космонавта Комарова, 1. 

Перша танцювальна вистава в жанрі стрип за мотивами роману Панаса Мирного “Повія” Поєднання естетики, вишуканості та драматизму в сукупності з неймовірними хореографіями, в яких актори-танцівники проживають чуттєву історію. Це абсолютно новий формат вистави, який не залишить байдужим жодного. 

Афіша на вихідні

10 Стендап Коміків

Коли: 22-23 червня, 19:30. 
Адреса: Бочка Pub, вул. Хрещатик 19А. 

Цього вечора 10 молодих коміків виступатимуть по 6 хвилин, кожен із них поділиться з вами частиною життя за допомогою жартів. Коміки розповідають, як свої “топові” (перевірені) жарти, так і нові, актуальні, які ви, можливо, почуєте першими.

Афіша на вихідні

“Брикси”. Документальна вистава

Коли: 22 червня, 19:00. 
Адреса: Київський культурний кластер “Краків”, Русанівська набережна 12.

Взагалі це має бути вистава, що порушує тему стереотипів про жінок і питання про видимість жінок старшого віку. Але це буде свято. Свято життя. Як і на будь-якому святі ми і посміємося, і поплачемо, і пліткуватимемо, і поділимося інтимними речами. Але головне – ми будемо разом шукати точки опори, щоб рухатися далі і жити це життя.

Афіша на вихідні

Театралізована екскурсія “Трійця в козацькому Києві”

Коли: 23 червня, 12:00. 
Адреса: Двір храму Успіння Пресвятої Богородиці Пирогощої, Контрактова площа, 1. 

Афіша на вихідні

Крапля за краплею: камерний ансамбль Київ

Коли: 23 червня, 19:00. 
Адреса: Національна філармонія України, м. Київ, Володимирський узвіз, 2. 

Афіша на вихідні

Свято Івана Купала та Трійця на V’YAVA

Коли: 22-23 червня. 
Адреса: Сад бажань на ВДНГ, Київ

22-23 червня на V’YAVA оживуть стародавні обряди і традиції. Там за всіма автентичними ритуалами відзначать одне з найзагадковіших свят, що залишили нам предки, – Івана Купала.

Афіша на вихідні

Джерело: afisha.bigmir.net