Джерело: unian.ua

Сьогодні, 25 вересня, на заході України очікуються дощі та грози. Через негоду у Львові та Львівській області оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища. Про це повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

“По місту Львову 25 вересня грози, вдень шквал 15 – 20 м/с, град”, – прогнозують синоптики.

По території Львівської області також будуть грози, град та місцями шквали. Через це оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

І рівень небезпечності на 25 вересня оголосили також у Луцьку та Волинській області.

Волинський обласний центр з гідрометеорології попереджає, що вдень 25 вересня в Луцьку та по області очікується гроза. Через це також оголошено І рівень небезпеки.

Загалом, у Луцьку сьогодні очікується хмарна погода з проясненнями. Вдень пройде невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Повітря прогріється до +22°…+24°. 

У Волинській області також буде хмарно з проясненнями. Вдень очікується невеликий короткочасний дощ й гроза. Температура +19°…+24°.

Коли погода в Україні зміниться – прогноз

В Укргідрометцентрі кажуть, о майже до кінця вересня в Україні збережеться тепла погода. А от з початком жовтня погода вже дещо зміниться. Якщо зараз, вдень по Україні переважно +20…+25, то наступного тижня буде не вище +15…+20.