Джерело: unian.ua

Уночі 21 вересня Сили оборони України завдали ударів по арсеналу “Тихорецьк” у Краснодарському краї та по 23-му арсеналу Головного артилерійського управління Міноборони РФ у Тверській області, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що “Тихорецьк” входить до трійки найбільших баз зберігання боєприпасів окупантів і є однією з ключових у логістичній системі російських військ.

“За наявною інформацією, у момент удару на території арсеналу перебував черговий ешелон, який доправив щонайменше 2 тисячі тонн боєприпасів, зокрема й із КНДР. Атаковано радіолокаційну станцію “Підліт”, яка виявляла повітряні цілі в напрямку арсеналу”. – йдеться в повідомленні.

Також вказується, що по 23-му арсеналу вдарили бійці СБУ.

“Фіксуються пожежі та детонації в районах обох військових арсеналів. Завдання були успішно виконані у взаємодії підрозділів Сил оборони: Сил безпілотних систем, Сил спеціальних операцій ЗСУ, СБУ та інших. Бойова робота по важливих військових цілях російських окупантів триває”, – додали в Генштабі.

РФ масовано атакували дрони

Україна атакує російські арсенали – що повідомлялося

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН, у ніч на 21 вересня в Тихорецькому районі Краснодарського краю лунали потужні вибухи, повідомлялося про атаку на склад боєприпасів. Про вибухи заявили і в Тверській області в районі 23-го арсеналу. У Міноборони РФ традиційно відзвітували про “перехоплення” українських БПЛА, загалом на Росію запустили понад 100 дронів.

18 вересня Сили оборони України атакували найбільший склад боєприпасів РФ у Торопці Тверської області. За оцінками фахівців, там могло перебувати понад 30 тисяч тонн снарядів.