Джерело: unian.ua

До кінця поточного тижня в Україні дощитиме. У четвер і п’ятницю опади очікуються практично по всій країні, проте на температуру вони суттєво не вплинуть. Тільки на заході країни буде свіжіше, ніж в інших регіонах нашої країни. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Уже в четвер, 12 вересня, дощі охоплять всю країну, крім сходу, Сумської, Полтавської та Запорізької областей. Місцями опади будуть сильними і з грозами. На заході України буде +20°…+22°, на решті території повітря прогріється до +25°…+29°, а на північному сході ще буде +30°…+31°.

Перед вихідними, 13 вересня, дощі в Україні продовжаться, лише на крайньому заході та сході буде переважно сухо. На північному заході буде +23°…+24°, а на решті території +25°…+29°.

У суботу, 14 вересня, на заході України знову стане прохолодніше, +19°…+22°. На решті території буде тепло, +25°…+30°. Дощі та грози залишаться на заході України.

Наприкінці тижня, 15 вересня, дощі на заході України, а також у Житомирській, Вінницькій та Одеській областях продовжаться. На заході, як і раніше, буде найсвіжіше, +20°…+22°, а на решті території країни стовпчики термометрів покажуть літні +25°…+30°.