Джерело: unian.ua

У ніч на суботу, 7 вересня, росіяни атакували Київ ударними дронами, за попередніми даними, – типу Shahed.

Нічна атака була масована, жоден з ворожих дронів не досягнув своєї цілі, повідомили в Київській міській військовій адміністрації. Столична влада підкреслила, що усі дрони, які загрожували місту, були ліквідовані.

“На нашу територію ворожі БПЛА… почали залітати ще до опівночі, з різних напрямків. До Києва впритул дрони дісталися близько третьої ночі. Оголошена повітряна тривога в столиці тривала всього 18 хвилин. Але за цей час над Києвом гучно працювала протиповітряна оборона”, – зазначається у повідомленні.

В Печерському районі за чотирма різними адресами зафіксували падіння уламків. На відкритій місцевості виявлено займання, вогонь охопив площу 50 м2. Згодом пожежу ліквідували. За попередніми відомостями, унаслідок дронового удару в Києві ніхто не постраждав.

Важливі новини України про війну – що повідомлялося

У центрі Києва 7 вересня близько 3.00 було чути гучні вибухи. У КМВА повідомляли, що є падіння уламків у Печерському і Дніпровському районах. За попередніми відомостями, на території Дніпровського району уламки впали біля дитячого садка.

Російські окупанти вже не раз атакували українські населені пункти різними безпілотниками, є багато жертв, постраждалих, а також руйнування. Українські воїни борються з безпілотниками загарбників – станом на 6 вересня вже ліквідовано 14 732 ворожі дрони оперативно-тактичного рівня.