Джерело: unian.ua

Початок осені в Києві буде по-літньому спекотним. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Вранці стовпчики термометрів покажуть +19°, а вдень повітря прогріється до +30°…+31°. Протягом дня очікується хмарна погода з проясненнями, але опадів не буде.

Вітер буде переважно східний, 7-12 м/с. Атмосферний тиск стабільний, знижений, 749-750 міліметрів ртутного стовпа.

Погода 1 вересня – прогноз по Україні

За даними Укргідрометцентру, 1 вересня в Україні буде хмарно з проясненнями. Без опадів.

Вітер очікується східний, північно-східний, 7-12 м/с. Вдень по Україні, крім західних і північних областей, місцями пориви вітру будуть 15-20 м/с.

Температура вночі знизиться до +14°…+19°, у південних і східних областях буде тепліше, +18°…+23°. Удень по всій країні стовпчики термометрів покажуть +27°…+32°.

Погода у вересні – прогноз на місяць

Вересень в Україні цього року обіцяє бути теплим, особливо в першій половині місяця. Синоптик Ігор Кибальчич повідомляє, що на початку місяця очікується по-справжньому літня погода через стійкі вітри, які приносять суху і спекотну повітряну масу.

Температури будуть вищими за середню багаторічну норму на 1,5-2 °С, а середньомісячна температура становитиме +15…+20 °С.

Похолодання очікується не раніше третьої декади вересня, коли температура наблизиться до норми й зросте ймовірність опадів, проте їхня кількість все одно буде недостатньою.