Джерело: unian.ua

Збройні сили України повністю контролюють вузлове місто Суджа в Курській області РФ. Це підтверджують відео, розміщені українськими бійцями в Мережі.

Так, в першому ролику український боєць прогулюється однією з вулиць міста.

“Облазили ми майже всю Суджу. Де ті п*дори там ховаються, я поняття не маю. Знаходимося майже в самому центрі. Коротше, для руснявих чепушил, які там розповідають, що Суджа їхня: за щічку беріть та [забирайтеся геть]”, – каже боєць.

В іншому ролику, розміщеному в Мережі, українські бійці їдуть у броньовику центральною вулицею Суджі, тим самим підтверджуючи повний контроль над містом.

Деокупована Суджа

Бої в Курській області: останні новини

Як писав УНІАН, під контролем ЗСУ знаходиться близько 1000 квадратних кілометрів території РФ. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. Міністру внутрішніх справ, іншим урядовцям, а також СБУ доручили підготувати гуманітарний план для території проведення операції.

Також ми розповідала, що бійці ЗСУ були здивовані безпорадністю росіян в Курській області. Росіяни не змогли зупинити вторгнення через кордон, і досі не можуть зупинити подальше просування.