Джерело: unian.ua

У суботу, 10 серпня, на Київщині вибухнула граната. Внаслідок інциденту загинув чоловік, його донька потрапила до лікарні. 

Як повідомила прес-служба ДСНС Київщини, повідомлення про вибух у селищі Калита на вул. Набережній надійшло до оперативно-диспетчерської служби Броварського району о 14:04. На місце виклику було направлено черговий караул 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Калита.

“По прибуттю на місце виклику рятувальниками встановлено, що внаслідок детонації боєприпасу чоловік 1991 року народження отримав тяжкі поранення несумісні з життям, дівчинка 2011 року народження отримала травми та медиками екстреної медичної допомоги госпіталізована до Броварської центральної районної лікарні. Обставини події з’ясовують правоохоронні органи”, – йдеться у повідомленні. 

Тим часом у поліції Київщини кажуть, що, за попередніми даними, загиблий відпочивав із компанією друзів, взяв до рук гранату. Унаслідок необережного поводження вона здетонувала.

“На жаль, 33-річний чоловік від отриманих травм помер на місці події. Травми отримала його 13-річна донька, яку доставили до Броварської лікарні з ушкодженнями ніг. Наразі правоохоронці встановлюють обставини інциденту. Вирішується питання щодо надання правової кваліфікації події”, – йдеться в повідомленні поліції. 

Інциденти з вибухами: інші новини

7 липня у Луцьку пролунав вибух. Місцеві ЗМІ повідомляли про п’ятьох постраждалих. Зазначалося, що гранату кинули просто в людей – це зробив невідомий чоловік, який перебував в автівці.

Наприкінці червня вночі у Києві пролунав вибух. Було пошкоджено 11 автомобілів, на щастя, минулося без постраждалих. Правоохоронці з’ясували, що було підірвано ручну гранату. Було затримано підозрюваного у підриві гранати – ним виявився киянин, 1973 року народження.