Джерело: unian.ua

Найближчими днями у Києві дощитиме. У понеділок, 5 серпня, очікується невеличкий перепочинок, а потім опади знову почнуться. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру.

Синоптики пояснили, що впродовж вихідних через територію України буде проходити циклон з південного заходу, тож і по Київщині 3 й 4 серпня чікується більш хмарна та свіжа погода з короткочасними дощами та окремими грозами.

“В понеділок циклон вже відійде у східному напрямку, тож і опади припиняться, проте з вівторка чергові атмосферні фронти знову принесуть хмари та дощі до столичного регіону”, – повідомили в Укргідрометцентрі.

Погода у Києві – прогноз на 3 серпня

У суботу на Киїівщині очікується мінлива хмарність. Вночі без опадів, а вдень пройде короткочасний дощ, подекуди гроза. Вітер буде переважно південний, 5-10 м/с.

Температура по області +20°…+25°, а у Києві стовпчики термометрів покажуть +22°…+24°.

Циклон несе в Україну дощі – що відомо

На вихідних погоду в Україні визначатиме циклон з південного заходу. Через нього хмарність стане бельшою, температура дещо знизиться та у більшості областей пройдуть дощі з грозами.

Зокрема, 3 серпня опади очікуються повсюдно, крім сходу та південного сходу, а 4 серпня вже у більшості областей пройдуть короткочасні дощі, подекуди грози.